2014. december 28., vasárnap

Dolly's best of 2014/ 1. rész

Pár nap választ el az év végétől, ilyenkor mindenki visszatekint kicsit az egész évben történtekre. Velünk nagyon sok minden történt, néha magunk sem hisszük, hogy ekkora sikere lett a Dolly szoknyáknak. Rengeteg érdekes embert ismertünk meg, és nagyon örülünk annak is, hogy a Dolly vásárlók ilyen fantasztikus közösséget alkotnak. Jövőre rengeteg tervünk van, mi már nagyon izgatottak vagyunk, hogy mit szóltok majd ezekhez :)

Egy képválogatás formájában búcsúzunk ettől az évtől, több adagban, mert annyi kedvenc fotónk van, hogy nehezen tudunk választani:)

Szuper hangulatú fotózás Zsuzskával, jóval Karácsony előtt, de már ünnepi hangulatban, egy angol magazinba. Mi idejében megkezdtük a ráhangolódást :)
Festy, a népszerű hazai divatblogger is elvitte egy körre a kék tüllszoknyát, és megtalálták a tökéletes, színben passzoló hátteret :) csodás képek születtek, íme egy közülük.
Fotózás a Fradi magazinja, a Zöld és fehér részére. A képeket Micheller Szilvi készítette, a Fradi hivatalos fotósa, a modell pedig Niki, aki az egyesületben tornász, és gyönyörű, mint egy hercegnő :)

Fotózás a Preston Torta-Manufaktura szépséges szalonjában. Torták, sütik, habos Dolly szoknyák, mi kell még a boldogsághoz? :) 

Dolly VIP klub fotózása, két érdekesség a képen: Dorina és Fanni, azaz a Mrs. Columbo a fellépéseken gyakran Dolly szoknyában pompázik, természetesen ők is oszlopos tagjai a közösségünknek. A tündéri kislány Laura, a barátnőmé, akik hazalátogattak éppen, és benéztek a fotózásra. Persze mindenki egyből elolvadt a kiscsajtól, úgyhogy ő is kapott egy szoknyát, és egyből főszereplője lett az eseménynek :)

Umamira fotója, Audrey stílusban, nem csak a mi egyik nagy kedvencünk, ezt a képet több külföldi oldal is átvette




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Érdekességek

Related Posts with Thumbnails